Steenen

 Benjamin Steen er 28 år, født og opvokset på Amager. Som artist går han under navnet Steenen og laver til dagligt rapmusik, hvilket han har gjort i 5 år.

 

Musikformen er alle former for hiphop, fra old school til meget elektronisk hiphop med rødder i f.eks. drum and bass, house og hyperpop.

 

Lyrikken er ofte meget opløftende og festligt, men i enkelte tilfælde bliver der også arbejdet med det følsomme perspektiv. Inspirationen til musikken får Benjamin fra den helt gamle skole, hvor han kombinerer det moderne lydbillede og produktion.

Steenen er samlet under det nyopstartede selskab Bunker Til Byen som tæller andre artister som Dopeman & Lapello, Zanders og Narius. Bunker Til Byen har fælles studie, hvor den ikke får for lidt i studiet med tracks der kører i baggrunden og nye numre som bliver til.

”jeg vil gerne overraske publikum med en positiv hype og jeg håber vi kan ramme publikum med en følelse af at have “missed out” vi kommer med en kvalitet og en lyd, der har stået i skyggen for længe, og det vil vi gerne vise.”

 

Selskabet har allerede vist stor kvalitet og er bl.a. blevet spiller på P3, optrådt på Folkely og Soleng, koncert på RUST, en kåring af årets upcoming til Steenen på Soleng Festival hvor Bryan Rice også var nominere

tjek Steenen ud på de sociale medier