Lucas Bloom

Lucas Bloom er en talentfuld rapper, RnB og pop-artist, der har arbejdet hårdt for at skabe en unik lyd inden for genren. Med en musikalsk baggrund, der går tilbage til hans tidlige teenageår, har Lucas udviklet sig til en dygtig og passioneret kunstner, der arbejder sammen med sine venner Sofus Wiene og Stefan Jankovic for at skabe musik, der føles stort og reflekterer over livets op- og nedture.

 

I 2023 har Lucas planlagt at udgive seks singler, der vil være tilgængelige på alle de store streamingtjenester. Hans musik er designet til at give lytteren energi, løssluppenhed eller at hjælpe dem gennem svære tider, alt efter hvad de leder efter. Lucas’ musik er åben for fortolkning, og han håber, at hans fans vil finde noget, de kan relatere til i hans musik.

 

Udover at arbejde på sin musik har Lucas også planlagt at række ud til koncertsteder og planlægge optrædener i løbet af 2023. Fans kan forvente en energisk og engagerende koncertoplevelse, når de ser Lucas Bloom live. Hold øje med hans sociale medie-profiler for mere information om kommende koncerter og udgivelser.

tjek Lucas bloom ud på de sociale medier