lasse Mainz

Jeg er fra Odense, men har boet i Århus 3 år. Jeg er en mand på 28 år og jeg har lavet musik i 6 års tid.

Jeg plejer at sige at jeg er Post Malone hvis han rappede på et budget og ikke havde nogle ansigts tatoveringer. Min musik er meget melankolsk og nostalgisk og min musik er rimelig let spiselig. Jeg kan godt lide at lave sange man kan høre på vej hjem i bussen efter en hård dag, uden man behøver tænke mere over det .

 Jeg bliver inspireret af livet og mennesker. Alt hvad der sker og er sket i mit liv, kan blive til en sang. Jeg har sange om alt fra gode dage, kærlighed og det gode liv, til sange om hjertesorger, ensomhed og depressioner. Det overordnede tema er at navigere sig igennem livet, og gøre det man kan for at blive et bedre menneske.  

Jeg arbejder altid på musik. Enten forbedrer jeg det jeg har, ellers arbejder jeg på nyt. Mit mål for 2023 er at udgive mindst 10 sange, ramme 200.000 streams, spille på Spot festival og spille live minimum 10 gange. Mine langsigtede mål er et platin album, en udsolgt turne i mindst 12 byer i DK, Norge & Sverige, spille på Tinderbox hovedscene, bøgescenen og Orange Scene.

 Jeg er solist act, men har altid min DJ Alex med på scenen.

Senest har jeg optrådt som support for Pede B

 

tjek Lasse mainz ud på de sociale medier