CALA

CALA er lyden af en 24-årig, der både er fortabt og forgabt i ungdommen. Det er til alle dem, der famler. Til alle dem, der tvivler. Til alle dem, der er tryllebundet til gaderne og barerne og tankerne. Til alle dem, der er voksne udenpå.

CALA skriver sange om de ofte usagte, men helt nære og ærlige følelser og tanker, der følger med ungdommen — tumultarisk og fantastisk, som den er. Man skal helst være fri og lidt egoistisk. Man skal helst ikke være bundet af noget som helst. Men hvad betyder det egentlig?

I et organisk samspil med sit voluminøse band leverer CALA et nærværende og risikofyldt musikalsk udtryk, der spænder fra det mørke, sarte og hviskende til det ekstatiske, stormende og sitrende. Det er fængende, alternativ pop, der møder melankolsk og drømmende mom-rock. Det er tvivlen og angsten, men også friheden og natten.

Den 27. maj 2022 udgav CALA sit første singleudspil – ‘Pretty Girls’ – fra det kommende album. Det er en sang, der med et hypnotiserende beat, klubbede synths og en doven men dragende vokal rammer lige ned i et rationelt breakup og maler ultraviolette, støvede billeder af begge parter i forholdet – dansende, helt fortvivlede i hver sin ende af en pulserende natklub.

‘Pretty Girls’ er blevet fremhævet af blandt andet HQ Music, Bands of Tomorrow, Side 33, Good Because Danish og Musicandconcertsxp. Her har singlen både ramt playlister såsom New Music Daily (Apple Music) og UGENS UIMODSTÅELIGE (Bands of Tomorrow/Spotify) og desuden har den trukket nogle anmeldelser og omtaler med sig:

tjek CALA ud på de sociale medier